Boka klass? Klicka här

Höstens nyhet: Barnyoga från 4-12 år Läs mer

Eat in silence at Urban Peace

PEACEFUL YOGA & QUIET BREAKFAST OCH PEACEFUL YOGA & QUIET LUNCH

Kan du känna igen dig i att många gånger vilja hitta en lugn stund och plats under lunchen eller frukosten? Men upptäcker snabbt den höga ljudnivån, mobilen, stressen och långa köer till att beställa mat? Vissa av oss fortsätter t o m att arbeta under lunchtid för att vara extra effektiva. Det tar aldrig slut på de krav som ställs på oss, både utifrån och inifrån. Vi längtar alla alltmer till en stund av bara tystnad. Hur löser man det här utan att åka på ett tystretreat eller försöka hitta egen tid?

Urban Peace har skapat en unik yogaklass där du efter yogan äter din måltid i tystnad. Maten kommer vara serverad så du endast behöver resa dig upp från yogasalen och sätta dig stillsamt ner till ett uppdukat bord. Under måltiden äter vi till en början tillsammans i tystnad, sedan kan vi prata om vi vill.

Klassen är endast en timme lång. På den tiden hinner vi både yoga och äta i lugn och ro.

VAD HÄNDER I KROPPEN NÄR VI ÄTER I TYSTNAD

När tystnad infinner sig får vi kontakt med vår kropp och sinne på ett sätt som inte går i ett normalt liv nu för tiden. Tystnaden skapar upptäckter som kan förhindra oss från att bli utbrända eller allvarligt sjuka. Tystnaden minskar stress, och när hjärnan får vila minskar blodtrycket redan efter två minuter, och därmed övriga spänningar. Vi får bättre minne, blir mer kreativa och klarsynta. Att äta långsamt leder till en snabbare mättnad, starkare smakupplevelser och ett bättre näringsupptag då kroppen hinner smälta maten ordentligt. Äta i tystnad kan i början kännas obekvämt men tänk på att de flesta känner som du. Det släpper efter ett tag och vi tränas att få vara med oss själva en stund. Tystnaden minskar stress och ger god effekt på hälsan.


PEACEFUL YOGA & QUIET BREAKFAST

KLASSENS LÄNGD: 60 MIN (VARAV 10 MIN ÄTA I TYSTNAD, DÄREFTER KAN VI PRATA)

Den här frukostklassen består av Peaceful Yoga (yinyoga, restorative yoga och mindfulness) i ca 40 minuter. Efter stunden i yogasalen reser vi på oss i tystnad och går in i matrummet där det serveras en god och näringsrik frukost. Vi äter tillsammans i tystnad under 10 minuter. 
Därefter kan vi prata om vi vill.

november 2019
mån tis ons tor fre lör sön
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

PEACEFUL YOGA & QUIET LUNCH

KLASSENS LÄNGD: 60 MIN (VARAV 10 MIN ÄTA I TYSTNAD DÄREFTER KAN VI PRATA)

Den här lunchklassen består av Peaceful Yoga (yinyoga, restorative yoga och mindfulness) i ca 40 minuter. Efter stunden i yogasalen reser vi på oss i tystnad och går in i matrummet där det serveras en god och näringsrik lunch. Vi äter tillsammans i tystnad under 10 minuter. 
Därefter kan vi prata om vi vill.

OBS! Klasserna har inte startat ännu.


Vill du vara först med att veta när denna klass börjar?

Skicka en intresseanmälan till: mail@urbanpeace.se så återkommer vi till dig så fort denna klass börjar.