Boka klass? Klicka här

Höstens nyhet: Barnyoga från 4-12 år Läs mer

Studio of Urban Peace

OM URBAN PEACE

Urban Peace är en lugn och harmonisk studiolägenhet mitt i den livliga stadsdelen Södermalm i Stockholm. I vår yogasal har vi plats för 10 deltagare, vilket gör att klasserna upplevs mer som privatlektioner och du kan få den uppmärksamhet som kan vara svår att ge i de större yogaklasserna. Vi har även en trevlig uteplats i direkt anslutning till yogasalen, och ett rogivande vardagsrum där du innan eller efter klassen kan koppla av. Hos oss kan du känna dig som hemma och lämna stressen bakom dig.

URBAN PEACE STUDIO OF YOGA, MEDITATION AND WISDOM

Vårt mål på Urban Peace är att få människor att lyssna till sin egen visdom. Inte att bli bäst på yoga eller sitta längst i en meditation. Vi tror att nyckeln till ett ökat välbefinnande för din kropp, sinne och själ är just visdom. Men för att nå vår inre visdom behöver vi hjälpmedel som yoga och meditation, samt ta del av andras visdom. Urban Peace anordnar därför även föreläsningar inom ämnen som ökar var förståelse och kunskap om oss själva. Urban Peace är alltsa inte bara en yogastudio utan en studio med yoga, meditation och visdom.

KORTARE KLASSER PÅ VARDAGAR OCH LÄNGRE PÅ HELGERNA

På Urban Peace har vi valt att anpassa klasserna efter hur livet för storstadsmänniskorna ser ut idag. Därför har vi skapat 30 minuters yogaklasser under vardagarna och 90 minuters yogaklasser under helgerna. Frukost- och lunch-yogaklasserna på vardagarna är 60 minuter då mat ingår i passet. Vi vill kunna erbjuda mat utan att ta avkall på vår yogatid.

EN STUDIO FÖR ALLA

Urban Peace är en studio för alla människor och det spelar ingen roll om du är stel eller mjuk, ung eller gammal. Hos oss utför du ingen fysisk aktivitet som gör dig svettig, utan fokusen ligger på djup stretch, avslappning och meditation. Det är bra att ha på sig mjuka, rörliga och bekväma kläder under klasserna.